Перегляд за Автор "Рябченко, Наталія Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 20 з 36
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз проблемних питань щодо оцінки відповідності медичних виробів в Україні(2019) Рябченко, Наталія Олександрівна; Кійко, Вікторія ВікторівнаНаведені проблемні питання та рекомендації спрямовані на вдосконалення процедури оцінки відповідності медичних виробів. These issues and recommendations are aimed at improving the procedure for assessing the conformity of medical devicesДокумент Асортимент і якість вершкового сиру(2014) Розпутня, Ірина Петрівна; Рябченко, Наталія ОлександрівнаДля виробництва вершкового сиру високої якості, необхідно враховувати, як технологію, рецептурний склад, умови зберігання, так і дотримуватися високих гігієнічних стандартів під час виробництва і зберігання. To produce high quality cream cheese, you must consider how technology prescription composition, storage conditions, and observe high standards of hygiene during production and storage.Документ Асортимент і якість м’яких розсільних сирів на ринку України(2008) Рябченко, Наталія ОлександрівнаПроаналізовано ринок м'яких розсільних сирів, його частка в загальному виробництві сирів. Представлено аналіз виробництва м'яких розсільних сирів та їх класифікація. Досліджено асортимент розсільних сирів, який складається в основному з імпортних розсільних сирів. In the article the data about the market of brine soft cheeses, the share of brine cheeses in the market among other cheeses; manufacture and classification of the cheeses. Assortment of soft brine cheeses have researched. Analysis of assortment of brine soft cheeses, which are sold in the market of the Ukraine dairy product, states that it is formed mainly off the import cheeses. Special attention is allotted to properties of soft brine cheeses such as organoleptic and physical and chemical properties of brine cheeses.Документ Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктів(2013) Рябченко, Наталія ОлександрівнаПроаналізовано бактеріальні закваски, які використовуються для виготовлення кисломолочних товарів. Been analyzed bacterial starters are used for the manufacture of fermented milk products.Документ Бактеріальні закваски для виготовлення сирів(2013) Рябченко, Наталія ОлександрівнаПроаналізовано бактеріальні закваски, які використовуються для виготовлення сирів. Been analyzed bacterial starters used for of cheeses production.Документ Використання сироватки при виробництві розсільних сирів(2010) Рябченко, Наталія ОлександрівнаУ статті розглянуто питання доцільності використання сироватки у процесі виробництва розсільних сирів. Проаналізовано вплив розсолу із застосуванням сироватки на зміну маси сиру та органолептичні показники при зберіганні. The article reviews the rationale for the use of whey in the production of the pickled cheeses. Analyzed the impact of brine, with the use of serum, change in mass of cheeses and organoleptic characteristics during storage.Документ Використання сироватки при виробництві розсільних сирів(2012) Рябченко, Наталія ОлександрівнаПроаналізовано вплив розсолу із застосуванням сироватки на зміну маси сиру та органолептичні показники при зберіганні. The influence of brine with the use of serum on change in mass and organoleptic properties of cheese during storage.Документ Вміст нітратів - показник безпечності розсільних сирів(Київ. політехн. ін-т., 2010) Рябченко, Наталія ОлександрівнаРозглянуто питання щодо вмісту нітратів у розсільних сирах. Обґрунтовано доцільність постійного контролю безпечності розсільних сирів, в тому числі вмісту нітратів. The issue of nitrate content in brine cheeses is considered. The expediency of continuous monitoring of safety brine cheese - including nitrates.Документ Вплив дієтичної добавки "Ламідан" на формування якості розсільних сирів(КНТЕУ, 2009) Рябченко, Наталія Олександрівна; Рудавська, Ганна Богданівна; Лізогуб, ВіраВизначено раціональну концентрацію дієтичної добавки «Ламідан» під час виготовлення м’яких розсільних сирів. It was determined rational concentration of dietary supplements "Lamidan" during the production of soft cheese brine.Документ Вплив способу пакування на вміст вільних амінокислот у м'яких розсільних сирах(Иваново Маркова АД, 2014) Рябченко, Наталія ОлександрівнаУ статті дослідженно вплив різних способів пакування і зберігання на споживні властивості м’яких розсільних сирів, а також зміни їх якості у процесі зберігання. The aim of the article is to study the influence of different ways of packaging and storage on consumer properties of soft pickled cheeses, as well as changes in quality during storage.Документ Вплив студентського самоврядування на формування здорового способу життя молоді(2014) Охмакевич, Карина Володимирівна; Рябченко, Наталія ОлександрівнаУ статті проаналізовано студентське самоврядування, його вплив на здоровий спосіб життя молоді. The article analyzes the student government, its impact on healthy lifestyles of young people.Документ Доцільність збагачення м’яких розсільних сирів «Ламіданом» з метою профілактики йодної недостатності(2008) Рудавська, Ганна Богданівна; Рябченко, Наталія ОлександрівнаУ статті наведено дані щодо використання дієтичної добавки "Ламідан" у м'яких розсольних сирах з метою профілактики дефіциту йоду. In the article the data about using “Lamidan” in soft pickled cheeses for prevention iodine deficit.Документ Експертиза якості сирів(ООО "Компания Биопром", 2014) Рябченко, Наталія ОлександрівнаРозглянуто питання щодо експертизи якості сиру, порядок її проведення.Документ Зміна зв’язаної і вільної води під час зберігання розсільних сирів(2012) Рябченко, Наталія ОлександрівнаДослідженно процес зміни стану води під час зберігання в м’яких розсільних сирах та аналіз впливу дієтичної добавки “Ламідан” на вміст вологи у розсільному сирі.Документ Значення консистенції харчових продуктів(2015) Рябченко, Наталія ОлександрівнаУ статті розглянуто питання значення консистенції харчових продуктів. Наведено класифікацію показників консистенції та структури з точки зору якості продукції.Документ Комплексна оцінка якості м’яких розсільних сирів(МАРКОВА АД, 2013-12) Рябченко, Наталія ОлександрівнаУ статті розглянуто питання комплексної оцінки якості м’яких розсільних сирів виготовлених з використанням дієтичної добавки «Ламідан» та альбумінної маси. The article deals with the issue of comprehensive quality evaluation of soft brine cheese made with the use dietary supplements "Lamidan" and albumin mass.Документ Мінеральний склад нових м’яких розсільних сирів збагачених дієтичною добавкою «Ламідан»(2010) Рябченко, Наталія ОлександрівнаУ статті наводяться дані щодо проблеми йодного дефіциту в Україні і мінерального складу нових м'яких розсільних сирів з дієтичною добавкою "Ламідан". Нові м'які розсільні сири з дієтичною добавкою "Ламідан" пропонується як ефективного засобу для лікування захворювань, викликаних дефіцитом йоду. In the article the data about a problem of iodine-deficit in Ukraine and mineral composition of the new soft brine cheese with natural bioactive addition “Lamidan”. A new soft brine cheese with bioactive addition “Lamidan” is proposed as an effective means to treat diseases caused by iodine deficit.Документ Особливості виготовлення вершкового сиру(2013) Рябченко, Наталія ОлександрівнаРозглянуто питання щодо асортименту і класифікації вершкового сиру, особливості його виготовлення. The question as to assortment and classification of cream cheese, especially its production.Документ Особливості виготовлення розсільного сиру «Фета»(2013) Рябченко, Наталія ОлександрівнаРозглянуто особливості виготовлення розсільного сиру «Фета». Сonsider peculiarities of production of brine cheese "Feta".Документ Особливості виробництва м’яких сирів(2013) Рябченко, Наталія ОлександрівнаРозглянуто питання щодо асортименту і класифікації м’яких сирів, особливості їх виготовлення. The question as to assortment and classification of soft cheeses, especially their manufacture.