Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Проект виробництва пшеничного хліба з використанням порошку гарбуза та сухої молочної сироватки(2022) Чикун, Олександр МиколайовичДокумент Проект виробництва мармеладу, збагаченого буряковомалиновим пюре(2022) Кришталь, Андрій МиколайовичДокумент Проєкт виробництва житньго хліба оздоровчого призначення, збагаченого рослинними порошками(2021) Цикало, Діана ЮріївнаДокумент Проект технологічної лінії з виробництва квасу оздоровчого призначення, збагаченого рослинними екстрактами(2021) Одинець, Антон ВолодимировичДокумент Проєкт виробництва глазурованого сирка оздоровчого призначення з використанням наповнювача із журавлини та айви(2021) Клеймьонова, Олена ГеннадіївнаДокумент Проєкт виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення, збагаченого морквяним пюре та насінням кунжуту(2021) Мошинська, Анастасія ДмитрівнаДокумент Проєкт виробництва безалкогольного напою на основі морквяно-персикового соку, збагаченого екстрактом плодів глоду(2020) Черкавська, Олена ВікторівнаДокумент Проект виробництва мармеладу з використанням ягід чорної смородини та фейхоа(2020) Чемелєва, Юлія МихайлівнаДокумент Проект виробництва пшеничного хліба оздоровчого призначення з додаванням маку, кунжуту та горіха волоського(2020) Пальченко, Аліна АнатоліївнаДокумент Проект виробництва граноли оздоровчого призначення з додаванням ядра волоського горіха, ягід журавлини та смородини(2020) Новохат, Дарина Сергіївна