Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
104 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології страв з м’яса для кафе загального типу(2024) Олексієнко, Олена ВікторівнаДокумент Удосконалення технології виробів із листкового тіста для ресторану(2024) Бойко, Богдан ГригоровичДокумент Удосконалення технології основних страв у лікувальному та дієтичному харчуванні для спеціалізованого ЗРГ(2024) Гончаренко, Максим ВікторовичДокумент Розширення асортименту холодних та гарячих напоїв для кафе загального типу(2024) Герлянд, Анна ВолодимирівнаДокумент Удосконалення технології перших страв з метою розширення асортименту для ресторану першого класу(2024) Медвєдєв, Єгор СергійовичДокумент Удосконалення технології борошняних виробів зниженої калорійності для спеціалізованих ЗРГ(2024) Скорик, Ярослава СергіївнаДокумент Особливості технології м’ясних страв з використанням нетрадиційної сировини(2024) Скрипка, Денис ОлексійовичДокумент Моделювання рецептур холодних закусок для спеціалізованого ЗРГ(2024) Стукало, Лілія МиколаївнаДокумент Розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для кафе-кондитерської(2024) Трофименко, Аліна ВалеріївнаДокумент Моделювання рецептур страв із січеного м’яса для спеціалізованого ЗРГ(2024) Симоненко, Тетяна Олександрівна