Перегляд за Автор "Топольник, Віра Григорівна"
Зараз показуємо 1 - 20 з 46
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз чинників, що впливають на результати визначення міцності лікеро-горілчаної продукції(2011) Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Олег Володимирович; Шевченко, Лілія Олександрівна; Топольник, Віра Григорівна; Ковальчук, Володимир ПетровичУ статі проведено експериментальне дослідження чинників, що призводять до систематичних похибок у результатах визначення міцності лікеро-горілчаної продукції. Запропоновано методику внутрішньолабораторного контролю якості вимірювань. Experimental research of factors which result in systematic errors in the results of determination of fortress of liqueurs and vodka products is conducted in the article. A method is offered into laboratory control of quality of measurings.Документ Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукції(2012) Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Марина Юріївна; Оносова, Ірина Андріївна; Рачинська, Зоя Петрівна; Топольник, Віра ГригорівнаПриведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв з 50 найменувань рослинної сировини, які можливо використовувати у виробництві алкогольної продукції. The brought results over of experimental researches of anti oxidizing activity of aqueous-alcoholic extracts from 50 names of digister, which it is possible to use in the production of alcoholic goods.Документ Визначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілки(2008) Кузьмін, Олег Володимирович; Ловягін, Олександр Миколайович; Кузьмін, Володимир Володимирович; Топольник, Віра ГригорівнаУ статті розглянута методика обробки експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів (сортівок) за органолептичними властивостями. In the article the method of treatment of experimental researches of water-alcoholic solutions on organoleptic properties, depending on the terms of preparation.Документ Визначення оптимальних умов процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе) для зменшення енергетичних показників процесу подрібнення(2012) Топольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті наведено розрахунок статистичної обробки результатів експерименту з метою находження оптимальних умов процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини (філе) для зменшення витрат електроенергії. The article presents the calculation of statistical processing of the experimental results in order to find optimal conditions for the grinding process of raw meat chicken (fillet) to reduce energy consumption.Документ Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м'яса курятини для збільшення вологозв'язуючої здатності фаршів(2013) Топольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаВизначено математичну модель, що адекватно описує залежність вологозв'язуючої здатності фаршу з мусіші білого і червоного м'яса курятини у співвідношенні 1:1 від варійованих факторів під час процесу подрібнення. Defined mathematical model that adequately describes the dependence Vologozv'yazuyuchiy ability minced musishi white and red meat chicken in 1: 1 ratio of variable factors during the grinding process.Документ Визначення оптимальних умов шприцювання ковбасного фаршу для поліпшення органолептичних властивостей готової продукції(2012) Топольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ роботі описана методика експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов процесу шприцювання ковбасного фаршу. Функцією оптимізації служили органолептичні властивості готової продукції. Отримана математична модель, придатна для прогнозування органолептичних властивостей ковбасних виробів залежно від умов шприцевания. In this work the methods of treatment of experimental researches are considered in relation to determination of optimal terms of process of syringing of the sausage stuffing with the purpose of improvement of organoleptic properties of the prepared products. A mathematical model is got for prognostication of organoleptic properties of sausage wares depending on the terms of syringing.Документ Вплив мікроелементного складу підготовленої води на якість горілки(2007) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозглянуто мікроелементний склад підготовленої води, який дозволяє оптимізувати склад технологічної води залежно від марки спирту для виробництва горілки. Microelement composition of geared-up water, which allows to optimize composition of technological water depending on the brand of alcohol for the production of vodka, is considered.Документ Вплив мікроелементного складу технологічної води на органолептичні властивості горілки(2007) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозглянуто мікроелементний склад підготовленої води, який дозволяє оптимізувати склад технологічної води залежно від спирту для виробництва горілки. The trace element composition of the prepared water is considered, which allows to optimize the composition of the process water depending on the alcohol for the production of vodka.Документ До питання вибору робочого органа для подрібнення м’ясної сировини з низькими якісними характеристиками(2008) Топольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаРозглянуто проблеми використання і подрібнення м’ясної сировини з різним вмістом грубої з’єднувальної тканини для приготування січених виробів. Наведено ножі для оптимізації процесу подрібнення. The problems of use and chopping raw meat with different content coarse connective tissue preparation products January. An knives for grinding process optimization.Документ До питання впливу спирту етилового ректифікованого на фізіологічну активність лікеро-горілчаної продукції(2011) Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, ОлександрРозглянуто питання впливу спирту етилового ректифікованого на фізіологічну активність лікеро-горілчаної продукції. The question of the influence of ethyl alcohol rectified on the physiological activity of alcoholic beverages.Документ Залежність показників якості технологічної води в лікеро-горілчаному виробництві від пори року(2007) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Баятян, Ася РафаелівнаУ цієї роботі особлива увага приділена головному етапу підготовки технологічної води для виробництва горілки - демінералізації, методом зворотного осмосу. Дана графічна залежність складу води після зворотного осмосу від сезонних коливань.Документ Комплексна кількісна оцінка якості горілки, виготовленої на спиртах різного класу(2009) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРозроблено методику оцінки фізико-хімічних і органолептичних показників якості горілки з використанням функції бажаності Харрингтона. The methods of estimation of physical and chemical and organoleptic indexes of quality of vodka are worked out with the use of function of desirability of Harrington.Документ Кількісна оцінка якості готельного продукту(2013) Топольник, Віра Григорівна; Бутова, Алла Павлівна; Кощавка, Ірина Володимирівна; Полякова, Алла Веніамінівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Куценко, Олена ВасилівнаУ монографії наведено результати роботи авторів по розвитку наукових основ прикладної кваліметрії стосовно оцінки технічної складової послуг готелів – оздоблення приміщень, матеріально-технічного забезпечення готелю, кондиціонерів, номерного фонду, а також узагальнено досвід інших дослідників щодо кількісної оцінки якості готельного продукту. In a monograph job of authors performances over are brought on development of scientific bases of the applied qualimetry in relation to the estimation of technical constituent of services of hotels - finishing of apartments, logistical support of hotel, conditioners, containing a number fund, and also experience of other researchers is generalized in relation to the quantitative estimation of quality of hotel product.Документ Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м'яса курятини (філе)(Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012) Топольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ статті наведено данні математичного моделювання процесу подрібнення білого м'яса курятини з метою покращення якісних характеристик отриманого фаршу In the article the data of mathematical modeling of grinding white meat chicken to improve the quality characteristics of the resulting mincedДокумент Математичне моделювання споживчих показників якості ковбасного фаршу під час процесу шприцювання(2012) Топольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті приведено дані по математичному моделюванню процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку, з метою поліпшення якісних характеристик продукту. In the article results over of mathematical design of process of filling of the sausage stuffing are brought in a shell, with the purpose of improvement of quality descriptions of product.Документ Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м'яса курятини(2012) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра ГригорівнаНаведено методику комплексної кількісної оцінки якості подрібнення червоного м'яса курятини, відповідно до принципів кваліметрії The method of complex quantitative estimation of quality red meat chopping chicken, according to the principles of quality controlДокумент Методика комплексної кількісної оцінки якості процесу подрібнення червоного м’яса курятини(2012) Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості подрібнення червоного м’яса курятини, відповідно до принципів кваліметрії. In article it is provided a technique of a complex quantitative assessment of quality of crushing of red meat of chicken meat, according to qualimetric principles.Документ Методика комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцювання(2013) Топольник, Віра Григорівна; Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ статті наведено методику комплексної кількісної оцінки якості фаршу варених ковбас в процесі шприцювання, згідно з принципами кваліметрії. The article describes a method of quantifying the quality of the integrated meat cooked sausages in the extrusion process, according to the principles of quality control.Документ Обгрунтування експерименту для оптимізації процесу подрібнення м'яса курятини(2009) Топольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті наведено і обгрунтовано план експерименту по оптимізації процесу подрібнення м’яса курятини. Розглянуто принципи складання матриці активного експерименту, наведені чинники за допомогою яких можливо керувати процес подрібнення і зробити його оптимальним. In the article the plan of experiment is resulted and grounded for optimizations of process of grinding down of meat of chicken. Principles of drafting of matrix of active experiment are considered, factors are resulted by which it is possible to lead process of grinding down and to do him optimum.Документ Окисно-відновні процеси у лікеро-горілчаній продукції(2011) Кузьмін, Олег Володимирович; Топольник, Віра Григорівна; Ловягін, Олександр; Ковальчук, Володимир ПетровичПриведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв. The brought results over of experimental researches of anti oxidizing activity of aqueous-alcoholic extracts.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »