Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Біодеградабельна їстівна плівка для харчових продуктів (Патент на винахід № 118906)(2019) Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Сергій ІвановичВинахід стосується складу біодеградабельної їстівної плівки для харчових продуктів, що містить плівкоутворювач, пластифікатор та воду, причому як плівкоутворювач містить декстрини Шардингера та желатин, як пластифікатор - сечовину, та додатково містить біологічно активну добавку.Документ Біодеградабельна їстівна плівка (Патент на корисну модель № 123298)(2018) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичБіодеградабельна їстівна плівка містить плівкоутворювач, пластифікатор, гідрофобну складову та розчинник. Як плівкоутворювач використовують крохмаль та желатин, як пластифікатор - сечовину або гліцерин, як гідрофобну складову - рослинну олію, олеїнову кислоту, віск,парафін, як розчинник - молоко або сироватку. A biodegradable edible film contains a film forming agent, a plasticizer, a hydrophobic component and a solvent. As a film-forming agent, starch and gelatin are used as a plasticizer - urea or glycerol, as a hydrophobic component - vegetable oil, oleic acid, wax, paraffin, solvent - milk or whey.Документ Біодеградабельна їстівна плівка для харчових продуктів (Патент на корисну модель № 120727)(2017) Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Сергій ІвановичБіодеградабельна їстівна плівка для харчових продуктів містить плівкоутворювач, пластифікатор та воду. Як плівкоутворювач використовуються декстрини Шардингера та желатин, як пластифікатор - сечовина. Додатково використовується біологічно активна добавка. A biodegradable edible food foil contains a film form, plasticizer and water. As a film form, dextrin Chardinger and gelatin are used, as a plasticizer - urea. Additionally, a biologically active additive is used.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 97746)(2015) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, крупу пшоняну, яблучний порошок, морквяний порошок, сіль у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 97747)(2015) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, крупу рисову, яблучний порошок, буряковий порошок, сіль у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на винахід №108001)(2015) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, крупу рисову, сухе молоко, яблучний порошок, морквяний порошок, сіль у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на винахід № 85674)(2013) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, рисову крупу, сухе молоко, яблучний та морквяний порошки, сіль у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на винахід № 106160)(2014) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, пшоняну крупу, яблучний порошок, сіль у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання. Extrusion product containing dried mashed potatoes, millet cereal, apple powder, salt in certain proportions. The product is completely ready for use.Документ Екструзійний картоплепродукт (Патент на винахід № 106159)(2014) Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичЕкструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре, рисову крупу, сухе молоко, яблучний та морквяний порошки, сіль у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.Документ Повітряна картопля ячнево-молочно-яблучна (Патент на корисну модель № 56243)(2011) Ковбаса, Володимир Миколайович; Шульга, Оксана Сергіївна; Шульга, Сергій ІвановичВинахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується ячнева крупа, сухе молоко та яблучний порошок, для покращення харчової цінності та органолептичних показників. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of extruded product containing dry potato puree, difference is use of barley, dry milk and apple powder for improve the nutritional value and organoleptic indicators.